Haftaya ilişkin açıklamalarda bulunan Turizm İl Müdürülüğü, Güzel Sanatlar Şube Müdürü Selma Yörür, 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağında yer alan Antalya lezzetlerinin ustaları tarafından yapılarak tanıtılacağını söyledi.
USTA ELLERDEN ANTALYA PİYAZI
21 – 27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen hafta çercevesinde Antalya Olgunlaşma Enstitüsünde Antalya'nın coğrafi işaretli ürünü Antalya Piyazı, usta öğreticiler tarfından hazırlandı.
Sürdürülebilir Türk Mutfağı konusunda farkındalık yaratmak, bu alanda markalaşmak ve Türk Mutfağı’nın sağlıklı, geleneksel ve atıksız özelliklerini vurgulamak amacı ile düzenlenen etkinlikte Antalya Piyazı'nın lezzetinin nereden geldiği en ince ayrıntısına kadar anlatıldı.
HABER: SEVGİ GÜMÜŞ
KAMER: AHMET ÇELİK