Konyaaltı Ülkü Ocakları Açıldı Konyaaltı Ülkü Ocakları Açıldı

2023 yılı boyunca zorlu şartlar altında kentin sorunlarına ses vererek haber yapan basın mensuplarından dereceye girerek ödül almaya hak kazananlar ödüllerine kavuştu. Konyaaltı ilçesinde yer alan bir otelde düzenlenen ödül törenine yoğun katılım sağlandı.

Törene Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Sefa Özdemir,  Antalya Protokolü, STK temsilcileri de katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan AGC Başkanı İdris Taş da Antalya için var güçleriyle çalıştıklarını ancak belediyelerin tasarruf tedbirleri kapsamında gazete aboneliklerini iptal ederek yerel basının ağır bir darbe yediğini söyleyerek gazetelerin can çekiştiğine işaret etti.

Antalya Valisi Hulusi Şahin törende yaptığı konuşmada, gelinen noktada ülke gündeminin sosyal medya tarafından belirlendiğini ve bunun son derece sağlıksız bir durum olduğunun altını çizdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik ise basının tüm afetlerde en önde, zor şartlarda çalıştığını ifade etti.

KANAL V EKİBİNE 2 ÖDÜL BİRDEN!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 2023 yılı basın ödülleri sahiplerini buldu. Kanal V Haber Merkezinden muhabir Sevgi Gümüş'ün  'Ölüm Tarlaları' ve haberini görüntüleyen Kanal V Kameramanı Kerim Osman Demirel "Yılın  Televizyon Haberi' ödülünün sahipleri oldu.

Ölüm tarlasında yitip gitmek üzere olan canlar...  Kimi eskiden müzisyendi, kimi de aşçı ancak onlar şimdi mesleklerini icra edemez; madde bağımlılığına mahkum hale gelmiş... Kanal V ekibi, bu bir garip yaşam hikayelerini ve mücadelelerine ses oldu, kayıt altına aldı. Bu haber Kanal V'ye ödüller getirdi. 

BASIN OSCARLARI SAHİPLERİNİ BULDU

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 2023 yılı basın ödüllerinde toplam 18 eser ödül layık gölerek basın oscarlarının sahibi oldu.

Meslektaşlarının bu anlamlı gününde şehir dışından da katılımlar oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerini desteklediği faaliyetler diğer illerdeki basın mensuplarına örnek ve pusula niteliğinde.

HABER: ZEHRA GİDER

KAMERA: RECEP SARIYAR

Editör: Kanal V Antalya