2009 yılında İpek İlter ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Anıl İlter sessiz sedasız boşandı. Anıl İlter ve eşinin 2 buçuk ay önce Bodrum'da boşandıkları ortaya çıktı. Atv'nin sevilen dizisi Kara Ekmek'te izleyicinin beğenisini toplayan başarılı oyuncu Anıl İlter daha birçok projede adından söz ettirdi. Oyunculuğunun yanı sıra sunuculukta yapan Anıl İlter ve eşi 10 yıllık beraberliklerini magazin gündeminden uzak bir şekilde bitirdi. 38 yaşındaki oyuncu Anıl İlter'in İpek İlter ile olan evliliğinden Nil İlter adında bir de kızı var.

Oyuncu Anıl İlter ve eşi İpek İlter, 10 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladı. 2009 yılında evlenen çiftin, 2.5 ay önce Bodrum'da boşandığı ortaya çıktı. Anıl İlter, daha önce verdiği bir röportajda eşiyle Facebook üzerinden tanışıp mutlu bir birliktelik yaşadıklarını anlatmıştı:

Bir reklamda oynamıştım. O reklamda şimdiki eşim İpek, beni görüyor, fark ediyor, çok beğeniyor. Evde anne ve ablasının olduğu bir anda ekrana bakıp 'Ben bu adamla evleneceğim' diyor.

'ÇOK MUTLU BİR BİRLİKTELİK, ÇIKMA DÖNEMİ GEÇİRDİK'

İsmime ulaşıyor bir şekilde. Facebook'tan bana mesaj atıyor; Selam, yolluyor. Ben de selam yolluyorum. Buluşma gerçekleşiyor, 'Bir kahve içelim tanışalım, sohbet edelim' dedik. Tabii ki böyle olacağını hiç tahmin etmiyordum. Çok mutlu bir birliktelik, çıkma dönemi geçirdik. Sonrasında evlendik, şimdi de bir kızımız var. İsmi de Nil öyle mesut bir hayatımız var."