Türkiye bir dönem Rüzgar Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirip erkek olmasını günlerce konuşmuştu. Şimdi ise Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

SAKUÇOĞLU'NUN KIZ KARDEŞİ CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ
 

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Aldatılmayı her türlü kabul ederim. Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" sözleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, şimdi ise kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesiyle gündeme geldi.

YENİ İSMİ POYRAZ

 

Elif Sakuçoğlu'nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu'nun ameliyatla erkek olduğu ve ismini ise Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

YAŞADIĞI DEĞİŞİMİ BU SÖZLERLE ANLATTI

 

Duygu Sakuçoğlu, Instagram hesabından yaşadığı değişimi de anlatmayı ihmal etmedi. Paylaştığı fotoğrafın üstüne "Welcome Poyraz" yazan Sakuçoğlu, "1 sene sonunda yaşamak istediğim hayatı, istediğim şekilde sürdürmeye karar verdim. Ki bu da cinsiyetimi değiştirmek anlamına geliyordu. Aksi şekilde yaşamanın mümkün olmadığı durumlarda bu değişikler olur. Geçtiğimiz 12 ay içinde ben, içimi dışımla eşleştirdim. Yoluma içimde her zaman hissettiğim erkek olarak devam edeceğim. Benim için artık kendi cinsiyetimi yaşama zamanı. Bu yeni bir başlangıç. Hayatımda yeni bir bölüm var yazılmayı bekleyen." diye yazdı.