Antalya valisi ersin yazıcı, ukrayna büyükelçisi andrii sybiha'yı ağırladı. İkili arasında pandemi sonrası normalleşme süreci konuşuldu. Antalya için olumlu mesajlar veren ukrayna büyükelçisi, antalya'nın güvenli turizm için hazırlıklarını yaptığını söyledi.
Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha ve beraberindeki heyet, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.
Kentteki korona virüs önlemleri hakkında çeşitli bilgiler alan Sybiha, Antalya’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.
Antalya’nın Ukrayna’dan 1.5 milyon turist getiren bir şehir olduğuna değinen Büyükelçi Sybiha, Antalya'nın güvenli turizm için hazır olduğu mesajını verdi.

TURİST GİBİ GELİP ANTALYA'YI İNCELEMİŞ !

Büyükelçi Sybiha, normalleşme sürecinde turist gibi Antalya'ya geldiğini ve otellerde gözlem yaptığını belirtirken, Antalya'nın güvenli turizm için hazır olduğu mesajını verdi.

OTELLERDE İZOLASYON ODALARI HAZIRLANACAK

Vali Ersin Yazıcı ise 10 gündür bu şehirde olduğunu ve bu süre zarfına birçok oteli ziyaret ederek, görüşmeler yaptıklarını anlattı. Vali Yazıcı Antalya'da tüm otellerin turizm için hazır olduğunun altını çizdi.

Konuşmaların ardından hediye takdimi yapıldı. Vali Yazıcı Büyükelçi Sybiha'ya Antalya'nın reçellerinden oluşan paket hediye ederken, Sybiha ise Yazıcı'ya Ukrayna'da büyük önem arz eden gürz takdim etti.