Sigaraya yeniden zam var mı? Sigaraya zam geldi mi? Güncel sigara fiyatları hakkında vatandaşlar araştırma yapmaya devam ediyor. Yeni sigara fiyat listesi hakkındaki sorgulamalar devam ediyor. Sigaraya yeniden zam iddialarının sosyal medyada dile getirilmesinin ardından vatandaşlar, sigaraya yeniden zam var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte, 2019 güncel sigara fiyat listesi! Sigaraya ilk büyük zam Ağustos ayı başında gelmişti. Hemen ardından bir zam dalgası daha gelmiş ve sigara fiyatları neredeyse paket başına 2-3 TL kadar zamlanmıştı.

BRITISH AMERICAN TOBACCO'DAN AÇIKLAMA

Sigaraya zam yapıldığı iddialarına ilişkin British American Tobacco (BAT) Türkiye'den açıklama yapıldı.

British American Tobacco (BAT) Türkiye'den yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya hesaplarından British American Tobacco Türkiye ürünlerine zam yapılacağı şeklinde verilen haberler ve sözde zamlı fiyat listeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuzun ürünlerine yönelik aldığı bir zam kararı yoktur. Gerçek olmayan ve kurgulanmış görseller ile servis edilen, ne amaçla yapıldığını anlayamadığımız bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

 

SİGARAYA YENİDEN ZAM VAR MI?

Zam olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmış bulunmuyor. Ancak, firmaların genellikle zam yaptığı 1 Eylül tarihinde zam olabileceği iddiaları devam ediyor.

SİGARA FİYATLARI LİSTESİ (YENİ)

JTI

Winston Slender: 15 TL

Winston Deep Blue & Dark Blue: 15 TL

Winston: 16 TL

Camel Slender: 14,5 TL

Camel Rework: 15 TL

Camel: 15 TL

Monte Carlo Slender: 14 TL

Monte Carlo: 14,5 TL

LD: 14 TL

Philip Morris

Marlboro Edge: 16 TL

Marlboro: 18 TL

Marlboro Touch: 17 TL

Parliament: 18,50 TL

Muratti: 16 TL

Muratti Blu: 15 TL

Lark: 15 TL

Lark Reserve: 14.50 TL

Chesterfield: 14,50 TL

Chesterfield Mode: 14 TL

L&M: 14,50 TL

L&M Mode: 14 TL