Rus Okçuluk Milli Takımı Antalya'nın Kemer İlçesi'nde kampa girdi. Ekim ayında Antalya’da düzenlenecek yarışma için hazırlıklarını sürdüren Rusya Okçuları kamptta ziyaret eden Başkan Topaloğlu, Rusya milli takım sporcularına başarılar diledi.

 

 

Hazırlık kampı için 15 Eylül'de 40 kişilik ekiple Kemer’e gelen Rusya Okçuluk Milli Takımının başında Rusya Okçuluk Federasyonu Başkanı Vladimir Esheev bulunuyor. Rusya Okçuluk Federasyonu Başkanı Vladimir Esheev yıllardır Kemer’e geldiklerini belirterek, Kemer’in havası ve doğasıyla her sporu yapmaya elverişli olduğunu söyledi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'da Rus okçuların kışın da Kemer'e geleceklerini ve  bunun Kemer turizmi için önemli olduğunun altını çizdi. Hotel sahiplerinden Can Kobal da amaçlarının kış turizmini canlandırmak ve Kemer’e katkı sağlamak olduğunu söylüyor.

 

Rus sporcular 1 Ekim Perşembe gününe kadar çalışmalarını otelin tesislerinde gerçekleştirecek ve ardından Antalya'da yapılacak olan Uluslar arası yarışmaya katılacak.