Çarşı Mahallesi İzzet Azakoğlu Caddesi üzerindeki bir barda zabıta ekipleri,  yüksek sesle müzik yayını yapan bara cezai işlem uyguladı. Bunun üzeri bar sahibi ile, DJ'lik yapan çalışanı arasında tartışma çıktı.

 

Mekanı terk eden D.J. eve giderek durumu ağabesineanlattı. Daha sonra 2 kardeş ellerinde ruhsatsız av tüfeğiyle mekana  gelerek rastgele ateş açtı. O esnada mekanda bulunan saçmaların isabet ettiği Şahin B. ayağından hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.


Olay yerine gelen polis ekipleri, ellerinde av tüfeği olan iki kardeşe teslim olması için ikazda bulundu. Şüphelilerden Ayberk D. polise direnerek 1 el rastgele ateş açtı. Bunun üzerine polis ekipleri de uyarı amaçlı hava ateş açtı.

 

Şahısların polise direnmeye devam etmesi üzerine biber gazı ile müdahale edildi. Polise direnen C.D. ve Ayberk D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.D. serbest kalırken, ağabeyi Ayberk D. ise sulh ceza hakimliğince ‘görevli memura mukavemet’ suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.