Dokuma park projesi ile antalya'da nefes alacak bir alan kazandıran kepez belediyesi, yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Kepez belediye başkanı tütüncü, ustalık dönemim dediği bu dönemde kepez ilçesi'nde bir eser bırakmak için kolları sıvadı. Başkan tütüncü'nün hayali, kirişçiler mahallesi’nde 170 bin m2 arazi üzerinde orman çiftliği kurmak.

 

Başlattığı "Yeşil Seferberliği Projesi", kapsamında ilçenin dört bir yanını ağaçlandıran, Kepez'e bugüne kadar 3 Milyon 200 Bin m2'den fazla yeşil alan kazandıran Kepez Belediyesi, korona virüs salgınında önemi daha iyi anlaşılan doğal yaşam ile tarım ve hayvancılık alanında dev bir projeyi başlatıyor.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, uzun yıllar üzerinde çalıştıkları ve Türkiye’ye örnek olacak doğa projesini, kamuoyuna duyurdu.

Başkan Hakan Tütüncü, Antalyalılara, Kirişçiler Mahallesi’nde 170 bin m2 arazi üzerinde orman çiftliği kuracaklarının müjdesini verdi.

Hayata geçirilmesi planlanan Orman Çiftliği'nde Ziraat Mektebi mantığı ile çalışan, araştırmaya, geliştirmeye dönük çalışmaların da yapılması planlanıyor.