Süper Lig'de yeni sezonun açılmasına kısa bir süre kala 10 numara arayışlarına hız veren Antalyaspor için yeni bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan medyasında çıkan haberlerde; Kırmızı-Beyazlıların bu kez İtalya ekiplerinden Chievo forması giyen Valter Birsa'yı takibe aldığı ileri sürüldü. Chievo ile olan sözleşmesi 2018 yılında bitecek oyuncunun transfere yeşil ışık yaktığı vurgulanırken, Samuel Eto'o ve Jeremy Menez'in Antalyaspor forması giydiğine dikkat çekildi.

Kariyerinin büyük çoğunluğunu İtalya'da geçiren ve Milan forması da giyen 31 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Chievo adına 35 maça çıkarken, 7 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Wilshere'dan Antalyaspor Taraftarını Üzecek Karar

Öte yandan Kırmızı-Beyazlılara İngiliz oyuncu Jack Wilshere'dan kötü haber geldi. Kulübü Arsenal'le yeni sezon hazırlıklarına başlayan İngiliz oyuncu, Londra ekibinde kalmaya karar verdi. 25 yaşındaki futbolcu, takımda kalarak kendisini ispat etmek isterken ve kulüpten de olumlu karşılık aldı.

Sosyal medya üzerinden de bir fotoğraf paylaşan başarılı futbolcu, geri döndüğü için mutlu olduğunu ve gelecekte ne olacağını görmek için sabırsızlandığını ifade etti.