Ekranların en çok izlenen ve yayınlandığı akşamlarda reyting sıralamasını sabote eden Acun Ilıcalı imzalı Survivor bu sene de büyük bir ilgiyle izlendi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan Survivor 2017 yarışmasında final günü geldi çattı. Survivor'da 2017 şampiyonu kim olacak, Survivor 2017'yi Adem mi Ogeday mı kazanacak? Bu soruların cevabı canlı yayınla belli oldu.

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam Kıbrıs'ta final heyecanı yaşandı. Bugüne dek oyunlarda yarışan tüm yarışmacılar Kıbrıs'ta toplandı. Final'de Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken kalmıştı. Finale kalan Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı arasında final için SMS oylaması yapıldı. Büyük heyecanın yaşandığı Survivor finalinde koca sezonun şampiyonu belli oldu. İşte, Survivor'da şampiyon olan o isim.

Survivor'da bu akşam oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı anlar yer aldı. Finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişen arasında survivor 2017 şampiyonluğu için SMS oylaması yapıldı. Kıbrıs'ta yapılan finale bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katıldı. Yapılan halk oylamasının ardından Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu. Survivor 2017'nin şampiyonu gönüllüler takımını temsil eden Ogeday Girişken oldu.