Antalya İş dünyasının yönetici isimleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır,  Anayasa değişikliğini içeren halk oylaması sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

ATSO Başkanı Davut Çetin, referanduma katılımın yüksek olmasını ve oylamanın güvenlik içerisinde gerçekleşmiş olmasının demokrasi açısından memnuniyet verici olduğunu belirterek, 
"Temennimiz, ülkenin yönetim sisteminin değiştiği bir oylamada milletin bir kesiminin kazanmış bir kesiminin kaybetmiş görülmemesi ve oylama sonuçlarının işaret ettiği uzlaşma ihtiyacının iyi anlaşılmasıdır. Toplumsal uzlaşma Türkiye'nin dünyada güçlü olmasının tek yoludur" açıklamasında bulundu.

ATB Başkanı Ali Çandır ise, Türkiye’nin önemli bir seçimi geride bıraktığını belirtti ve sandıktan uzlaşmanın çıktığını ifade etti. 

Yatırım ikliminin önünü açacak düzenlemelere ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Çandır, "Şimdi çalışma ve üretme zamanıdır. Referandum sonucunun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" temennisinde bulundu.