17 yaşında Halil ve13 yaşında Murat......    11 yıl önce annelerinin kendilerini terk etmeleri ve babalarının ölmesiyle birlikte yapayalnız ortada kaldı.

 

Halil ve Murat Ege Kuru kardeşlere, karaciğer hastası oğluna eşinden kalan 550 lira maaşla tek başına bakmaya çalışan halaları sahip çıktı. İki kardeşin bir sıfır mağlup başlayan hayatla savaşında onlara tek destek, hayırsever bir vatandaşın verdiği tek katlı gecekonduda kanser oğluna bakan 70 yaşındaki halaları Gülser Kuru'dan geldi. Antalya Barosu Mesleki ve TekniK lisesinde okuyan  17 Yaşındaki Halil ve  Mustafa Asım Cula Ortaokuluna giden 13 yaşındaki Murat, hem anne babasız olmanın hem de maddi imkansızlıklarla rağmen her dönem sınıflarını takdir ve onur belgesi ile geçti. Taki pandemi ortaya çıkıp uzaktan eğitim başlayana kadar.

 

Televizyonları bozuk olan maddi imkansızlıklar nedeni ile tablette alamayan Kuru kardeşler şimdi okulun kendilerine verdiği kitaptan çalışarak eğitimlerini sürdürmeye çalışıyor. Hayali Bordo Bereli asker olmak olduğunu kaydeden  17 yaşındaki Halil Kuru ise , zaman zaman sınıf arkadaşlarından ders notlarını alarak geri kalmamaya çalıştığını ifade ediyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenlerine imkansızlıklara rağmen kol kanat germeye çalışan 70 yaşındaki Gülser Kuru'nun ise tek bir isteği var.