Moment anamorfik lens ile geleceğin mobil film yapımcılığı!

Moment Filmmaker Collection adı verilen proje 4 yeni ürün kapsıyor. Bu ürünler arasında bataryalı fotoğraf kılıfı, anamorfik lens, gimbal ve filtre yuvasıbulunuyor. Bu özel lens sayesinde film çekerken yatay yansımalar oluşturabiliyor ve geniş ekran, sinemaskop çekimler yapabilmeniz mümkün. Başk bir deyişle 1.33x lens organik görüntü sağlarken, 2:40:1 süper geniş açılı görüntüler ortaya koyuyor.

Fiziksel aksesuarların yanı sıra, Moment uygulaması veya Filmic Pro ile lens ile yakalanan görüntülerin çözümlenmesi ve içeriğin düzgün görüntülenebilir hale getirmesi gerekiyor. iPhone, Galaxy ve Pixel akıllı telefonlar için uyumlu kılıf seçenekleri de mevcut. Lens fiyatı ise şu an için 99 dolar ancak ürün piyasaya çıktığında bu fiyat 149 dolara yükselecek.

50 bin dolar kitlesel fonlama hedefiyle yola çıkan proje, haberi hazırladığımız sırada 610 bin dolar üzerinde para toplamayı başarmış durumdaydı. 20 Nisantarihinde sona erecek süreç sonrasında teslimatların Haziran ayı içerisindegerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kaynak:Shiftdelete.net