Turizm kenti Antalya’nın işlek caddelerinde 3 yıldır dilendiği öğrenilen S.K, öğle saatlerinde dilenmeye çıktı.

 

İki ayağı şiş ve yaralar içinde kambur şekilde eline aldığı bir kutuyla dilenen gence bazı vatandaşların para verme anları kaydedildi. S.K.'nın kısa süre içinde dilenerek topladığı içinde yabancı paraların da bulunduğu paraları bir markette sayma anı da cep telefonu kamerasına yansıdı. Normalde dik yürüyebiliyor olmasına rağmen kambur şekilde yine dilenmeye devam eden gence vatandaşlar tepki gösterirken, oda vatandaşlara tepki gösterdi. 


Kendisinin görüntülendiğini anlayan S.K, gazetecilere de kendisine iftira atıldığı iddiasında bulundu. Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye gelen Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, dilenciyi zabıta aracına alarak işlem yapmak üzere belediyeye götürdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerince hakkında birçok kez işlem yapılan S.K’nın ayakları için tedaviyi kabul etmediği ve dilenmeye devam ettiği öğrenildi.

 

Vatandaşların şikayeti üzerine Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince hakkında işlem yapılan S.K'ya Kabahatler Kanunu'na göre 187 TL cezai işlem uygulandı.