Kaş Merkez Ortaokulu tarafından Akçagerme Plajı'nda düzenlenen İçimizdeki Çocuk Uçurtma Şenliği'ne Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Milli Eğitim şube müdürleri, öğrenciler, veliler ve Kaşlılar katıldı.

Şenlikte ilk olarak uçurtma uçuruldu. Ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Şeker Portakalı animasyon ekibi, çocuklara gösteri yaptı. Ekip, çocukları da eğlencelere katarak, birbirinden ilginç gösteriler sundu. Gösterilerin ardından öğrenciler arasında halat çekme, sandalye kapma, yoğurt yeme, büyük çizmeyle yürüme ve çuval yarışları yapıldı. Yarışmalarda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Özellikle yoğurt yeme yarışında, öğrencilerin yarışması arkadaşlarını kahkahaya boğdu.

Çocuklar şenlikte eğlenirken veliler de evlerinden getirdikleri sarma, börek, tatlı, pasta gibi yiyecekleri, alanda pişirilen gözleme ve köfteleri konuklara satarak okula gelir sağlamaya çalıştı.

Okul Müdürü Yusuf Alagöz, "Bugün çocuklarımız birlikte eğlenmeyi, paylaşmayı, yarışmayı öğrenerek, yılın yorgunluğunu üstlerinden attı. Sevinmeyi, eğlenmeyi birlikte yaşadılar. Çocuklarımız için hem eğlence, hem seyir, okulumuz için de gelir oldu" dedi.