Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayındır Mahallesi’nde, hem kurban satış hem de kurban kesim yeri olarak planlanan alanda devam eden çalışmaları inceledi.

 

İnceleme gezisinde Başkan Uysal’a başkan yardımcılarının yanı sıra Zabıta, Fen işleri, Sosyal Yardım İşleri müdürleri de eşlik etti. Başkan Uysal, geçmiş bayramların deneyimlerinden de yola çıkarak bir her kesim alanı için bir simülasyon oluşturulmasını istedi. Uysal incelemede, kurban kesimi sırasında sosyal mesafenin korunması için gerekli tüm önlemlerini alınmasını talimatı verdi.

 

SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Başkan Uysal, incelemenin ardından kurban kesim yerleri ve satış yerlerini açıkladı. Muratpaşa sakinleri belediyenin kurban kesim hizmeti için, Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezinden randevu alınabilecek. 

 

AŞEVİ KURBAN BAĞIŞLARINI KABUL EDİYOR
Günlük yüzlerce kişiye sıcak yemek sağlayan aşevinin kurban bağışı kabul ettiğini belirten Başkan Uysal, vatandaşlardan bağış için de destek istedi.  Yaklaşan Kurban Bayramı’nı şimdiden kutlayan Başkan Uysal, “Sevincimizi, coşkumuzu, dayanışmamızı, birliğimizi, beraberliğimizi arttırsın diye temenni ediyorum” dedi.

 

Yaklaşan Kurban Bayramı’nı şimdiden kutlayan Başkan Uysal, “Sevincimizi, coşkumuzu, dayanışmamızı, birliğimizi, beraberliğimizi arttırsın diye temenni ediyorum” dedi.