Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye reyting rekoru kırarak yılbaşı gecesine damgasını vurdu.

Yılbaşı gecesi televizyon ekranları da sokaklar gibi tatsızdı. İstanbul'da yılbaşı kutlamaları yasaklandığı için milyonlarca vatandaş eve kapandı. 

Ancak Pijama, terlik, televizyon modundaki vatandaşlara televizyon kanallarını sunduğu tek içerik dizi tekrarları oldu. Yılbaşı özel eğlence programı tadındaki tek farklı yapım ise TV8'deki O Ses Türkiye Yılbaşı programıydı.

Acun Ilıcalı'nın Cem Yılmaz ve Ozan Güven'i de jüri koltuuğunda ağırladığı özel gecede, espriler havada uçuştu, yeni yıla ünlülerin şarkı performanslarıyla girildi.

Kanal D ve Star TV neredeyse gece 12'den sonra yeni yıla girdikten sonra eğlence programlarını yayına sokarak ayrı tuhaflığa imza atarken, Show TV geçen yılbaşı yayınlanan Güldür Güldür'ü, FOX Şevkat Yerimdar'ın tekrarını yayınlamakta sakınca görmedi.

Ve renksiz, sönük, sessiz, karanlık gecenin tek kazananı O Ses Türkiye oldu. 

Arif V 216 filminden O Ses Türkiye'ye özel görüntüler

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2017 Pazar akşamı yayınlanan yılbaşı özel bölümünde Arif V 216 filminden özel görüntüler yayınlandı.

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2017 Pazar akşamı yayınlanan yılbaşı özel bölümünde Arif V 216'nın fragmanında yer almayan sadece O Ses Türkiye'ye özel görüntüler izleyicilerle paylaşıldı.

 

 

kaynak:medyafaresi.com