ADT, Türkçe çevirisini Haldun Derin'in yaptığı, Nesimi Kaygusuz'un yönetmenliğini üstlendiği 'Windsor'un Şen Kadınları' adlı mizahi oyunun prömiyerini 21 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde yapacak. Dekor tasarımını Hakan Dündar, kostüm tasarımını Esra Selah, ışık tasarımını İzzettin Biçer, müziklerini Efe Ünal, hareket düzemini Nazlı Uğurtaş'ın yaptığı oyunun kostümlü ve dekorlu provaları bu hafta içinde başlayacak.

Mizahi, ritimli ve oyun içinde oyun olması sebebiyle izleyenleri güldürecek, eğlendirecek ve düşündürecek eserde, Sir John Falstaff, önde gelen iki Windsor vatandaşının eşleri olan Bayan Page ile Bayan Ford'u baştan çıkarmak, kocalarının servetine konmak için Page ve Ford'a aşk mektupları yazıyor. Kadınlar mektupları okuduklarında, bu ölçüsüz ve haddini aşan duruma çok sinirlenip, kocalarından habersiz Falstaff'a bir ders vermek istiyor. Bayan Ford ve Bayan Page, Falstaff'ı her seferinde alaşağı ederek cezalandırıyor.

Prömiyeri 21 Mart'ta yapılacak eser, 22-23-27-26-29-30 Mart'ta saat 20.00'de, 24 Mart ve 31 Mart'ta ise 15.00- 20.00 saatlerinde izlenecek.