İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1'inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde yılın enleri seçiliyor. 

1'inci Türkiye Altın Marka Ödülleri Töreni 4 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak. 21 farkı kategoride verilecek ödüller arasında ‘Yılın Valisi’ ve ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödülleri de bulunuyor. 

Her dalda 5 adayın bulunduğu yarışmada Antalya Valisi Münir Karaloğlu’da yılın valisi adaylarından gösterildi. 

Antalya’ya geldiği günden bu yana fark yaratan Vali Karaloğlu, makamında durmak yerine tüm yatırımları ve çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Kentin kalkınması için kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütlerini bir araya getiren, eğitimden turizme kadar birçok konuda kentin atılım yapmasını sağlayan Vali Karaloğlu,  daha önce görev yaptığı illerde de adından söz ettirmişti. 

Yarışmanın bir diğer kategorileri arasında yar alan yılın Büyükşehir Belediye Başkanı kategorisine ise Menderes Türel aday olarak gösterildi. 

Turizmin başkentinde 2’nci dönem görevini sürdüren Başkan Türel, kent içi ulaşımında yenilikleri ve Türkiye çapındaki ses getiren projeleriyle adından söz ettiriyor. 

Vali Karaloğlu ve Başkan Türel’in yılın enleri seçilmeleri için ise vatandaşların tek bir şey yapması gerekiyor. 

Ödüllerin belirlenirken dikkate alınacağı dijital oylama, anket.altinpalmiye.com adreslerinde yapılıyor.  

Sizlerde Vali Münir Karaloğlu ve Başkan Menderes Türel için oy kullanabilirsiniz.