İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; İngiltere'de yer alan Oxford Üniversitesi'nde görevli bilim insanları uzaylıların dış görünüşüyle ilgili yeni bir araştırmaya imza attı.

Bugüne kadar 'alien' olarak nitelendirilen bir yapıya benzetilen uzaylıların dış görünüşünün sanılanın aksine böyle olmadığı, hatta insanlarla benzer özellikler taşıdığı öne sürüldü.

 

Uzaylılarla ilgili inanılmaz araştırma! Aslında onları tanıyor muyuz?

 

Araştırmacılar, canavar ve benzeri varlıklara benzetilen uzaylıların aslında insan formunda olabileceğini ve benzer organizmalara sahip olabileceklerini öne sürdü.

Evrim teorisinin uzaylılar üzerindeki etkisini inceleyen uzmanların teorisi, yabancı yaşam biçimlerinin doğal seleksiyona uğradığı ve bizim gibi zamanla daha güçlü hale geldiği argümanını destekliyor.

Araştırmanın baş yazarı Sayın Sam Levin, 'Bugüne kadar uzaylıların, slikonu andıran bir deriye sahip olduğu, DNA'larının olmadığı ve nitrojen soludukları söyleniyordu. Ancak yaptığımız araştırmalar bunun aksine işaret ediyor' dedi.

Levin ayrıca, 'Yine de uzaylılar için 'Büyük iri gözleri var ve iki ayakları üzerinde yürüyorlar diyemeyiz' dedi.

 

Uzaylılarla ilgili inanılmaz araştırma! Aslında onları tanıyor muyuz?

 

Levin, uzaylılar arasında da hiyerarşik bir düzenin olduğunu vurgularken, bazı organizmalarının insanlardaki gibi geliştiğini belirtti.

 

Sonhaber