Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile bu yıl 97’ncisi kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek dünyaca ünlü akrobasi timi Türk Yıldızları gösterisine ulaşımın rahatça sağlanabilmesi ve şehir trafiğinin aksamaması amacıyla, trafikte ve toplu taşımada düzenlemeler yapıldı.

 

Bu kapsamda 23 Nisan 2017 Pazar günü “Akdeniz Bulvarı Sea Life Hotel Kavşağı - Antalyaspor Kavşağı arası”, “Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı ile Antalya Müzesi Kavşağı arası”, “Konyaaltı Caddesi Antalya Müzesi Kavşağı ile Selekler Kavşağı arası” çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

 

Akdeniz Bulvarı’nda Sea Life Hotel kavşağı ve Minicity kavşağına kadar olan bölüme toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanacak. Etkinlik alanlarına ulaşımın kolaylıkla sağlanması amacıyla sefer aralıkları da arttırıldı. Kapanan Akdeniz Bulvarı güzergahını ve Konyaaltı Caddesi güzergahını kullanan toplu taşıma araçları için alternatif güzergahlar oluşturulacak.

 

Antalya Emniyet Müdürlüğü de Türk Yıldızları Gösterisi nedeniyle trafikte bazı önlemler aldı. Konyaaltı Beachpark semalarında 23 Nisan Pazar günü saat 15.20’de yapılacak gösteriyi izlemek isteyen vatandaşların yoğun olarak bulunacağı güzergahlarda üst düzeyde güvenlik tedbirleri alınacak

 

Güvenlik tedbirleri kapsamında 14.00-16.00 saatleri arasında; Selekler Çarşısı Kavşağı önünden itibaren Konyaaltı Caddesi-Falez Kavşağı istikametine gidiş ve geliş istikameti olarak, Antalyaspor Kavşağı- Sealife Otel Kavşağı gidiş ve geliş istikameti olarak, Teomanpaşa Caddesinden-Konyaaltı Caddesine açılan yollar gidiş istikametine araç trafiğine kapatılacak.