1-Savaşcı

2016 Temmuz ayında Fox Tv'de yayınlanan dizi izleyiciler tarafından pek tutulmasa da izleyicilerini gururlandırmaya yetmiştir.Şuan hala Fox Tv'de yayınlanan dizinin başrollerinde Berk Oktay ve Murat Serezli görev almaktadır.


2-İsimsizler

27 Mart 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanmış,olan dizi Kanal D'de geçen günlerde final yapmıştır.Dizi Türk askerinin gücünü diziye taşımış ve izleyicileri ekran başına kilitlemiştir.


3-Söz

Günümüzde de devam eden dizi de yine türk askerinin kudretini ortaya çıkarmış ve diğer askeri dizilere göre izleyiciyi ekran başına kitlemiştir.İzleyicilerini duygulandıran dizinin başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Çağan Atakan Arslan ve Meriç Aral paylaşıyor.


4-Sakarya Fırat

2009 yılından itibaren TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Türk aksiyon-dram televizyon dizisi.Dizi izleyicilerin 4 sezon boyunca ekran başına kitlemeyi başarmış ve 5 Haziran 2013 Yılında final yapmıştır.


5-Filinta

TRT 1'de yayınlanmış olan, senaristliğini Ömer Genç'in yaptığı Osman Kaya'nın yönettiği Osmanlı polisiyesi dizisidir.dizi osmanlı dönemindeki olayları anlatmış olup izleyicileri hem duygulandırıp hem de gururlandırmıştır.


6-Payitaht Abdülhamid

Yapımını Filinta dizisinin yapımcısı ES Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini Uğur Uzunok'un yaptığı tarih dizisidir.Dizi 2.Abdülhamidin zekasını ve neler yaptıklarını anlatmaktadır.Dizi izleyiciler tarafından çok tutulmuş ve hala izlenmeye devam etmektedir ayrıca dizi bazı bölümleri ile de ekran başındakileri hüzünlendirmeye yetmiştir.


7-Diriliş Ertuğrul

İlk olarak 10 aralık 2014'de Trt'de yayınlanmaya başlayan dizi izleyiciler tarafından o kadar çok izlenmiştir ki dizi her yayınladıgı gün en çok izlenilen dizi seçilmiştir. Ayrıca dizi 2015 yılının en iyi dizisi ödülünü aldı. Ardından 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 2016 Yılının En İyi Dizisi ödülünü kazanmıştır.