ALANYA Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’ya turist getiren acente temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Sezon değerlendirmesi, 2018 verileri ve atılması gereken adımların istişare edildiği toplantıya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı  Burhan Sili, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz ve acente temsilcileri de katıldı.

Toplantıda konuşan Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Yücel, 2017 yılının kişi sayısı bakımından sevindirici olduğunu belirtti ve Türkiye'nin hedefini vurguladı

Sorunların 2015 yılında başladığını söyleyen ve genel değerlendirmelerde bulunan ALTİD Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, turizmdeki artışın gelire yansımadığını ifade etti. 

Toplantıda acentaların ucuzluk yerine kaliteye yönlenmesi  tavsiye edilirken aceta temsilcileri de yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.