Yaşadıkları aşkla yaza damgasını vuran Victoria's Secret meleği Brezilyalı top model Adriana Lima ile Türk yazar sevgilisi Metin Hara, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bir müzik kutusu ve şiirle dünyanın en çok kazanan mankeni Adriana Lima'nın kalbini çalan Metin Hara, "Gerçek bir ilişkide aşıklar birbirlerini bütün sıfatlarından soymakla yükümlüdür. Bütün yargılar aşkla eriyene kadar... Ta ki "aşk"ı göğüs kafesinden özgürleştirinceye kadar... " paylaşımda bulundu. 
 

Hara'nın paylaşımına bir takipçisi, "Abi bir şey soracağım kadınları tavlama diye bir kitap yaz tamam mı milyonlar satmazsa adam değilim" yazdı. 

Takipçisinin bu yazdığına tepki gösteren Metin Hara, "Bu konu başlığı benim ne yaşam felsefeme ne de verdiğim mesaja uygun değildir guzel dostum. Ama hepimizin birlikte atabileceği adımlar, emek vermesi gereken alanlar var diye düşünüyorum. Erkekler: Kadınları "tavlanacak" mahluklar olarak görmek yerine kendimizi aşka layık olmaya adamak ilk adım olabilir... Kadınlar: Birbirlerine kadınlıkları üzerinden zorbalık yapmayı bırakabilir. Bu şekilde hep birlikte kadınlara "sahip olmak" yerine toplumsal olarak kadına şiddeti azaltmaya emek verebiliriz. Sevgiler dostum... diyerek inceden ayar verdi. 

gecce.com