PUBG Mobile 0.5.0 güncellemesiyle birlikte, Miramar oyuna eklenirken, yeni araçlar ve silahlar da oyunculara açılıyor. Yeni harita PUBG Mobil’in Arcade modutarafında şimdilik desteklenmiyor olsa da, önümüzdeki dönemde çıkacak güncellemelerle bu durum değişebilir.

PUBG Mobil 0.5.0 güncellemesi neler getiriyor?

Oyunun çehresini değiştiren ve mobil versiyonu orijinal oyuna yaklaştıran bu güncellemenin ardından, sırada ise etkinlik görevleri var. Bu etkinlik görevleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde oyunda BP kasabileceğiz.

Güncellemenin bir diğer güzel yanıysa Hızlı Takım özelliği. Bu sayede size yakında olan PUBG Mobil oyuncularıyla kolaylıkla takım oluşturabileceksiniz. Yanınızdakilerin yapmasını gereken tek şey 6 haneli dijital kodu girmek, bunu yaptıklarında otomatik olarak sizin takımınıza girebilirler.

Bir diğer yenilik ise dil bazında chat kanalları oluyor. Bunun yapılmasının sebebiyse, Season 2‘de ulaştığınız her bir yeni seviyenin ödüllerini kolayca toplayabilmeniz. Bu kanal üzerinde açılan bir market üzerinde kostüm satın alabilir veya sadece görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca burada bulunan Secret Stashüzerinden indirimdeki ürünleri görebilirsiniz.

PUBG Mobil’in iOS ve Android‘de yaklaşık 700 MB‘lık bir alan kapladığını hatırlatalım.

Kaynak:Shiftdelete.net