Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Denizli’de kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası ve Denizli Beşiktaşlılar Derneği açılışına katıldı. Açılışın ardından taraftar derneği tarafından Pamukkale ilçesi Karahayıt Mahallesi’nde bir otelde düzenlenen onur yemeğine katıldı. Yemekte Başkan Orman’ın yanı sıra, kulüp yöneticileri, Beşiktaşlılar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Bora Sever ve taraftarlar yer aldı.
Yemekte taraftarlara seslenerek bir konuşma yapan Orman, Muğla, Aydın ve Denizli’deki ziyaretlerde taraftarın kendisine gösterdiği alakadan dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Orman, "Bizim de sevgiye ihtiyacımız oluyor. Gerçekten buradaki arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. Onlar bizleri, temsil ediyorlar" diye belirtti.
Başkalarının kendilerini farklı göstermelerine karşı güler yüzlülüklerinden ödün vermeyeceklerini dile getiren Orman, "Negatifle büyüyen camialar başkaları. Biz onlar değiliz. Biz hep iyi olan şeylerdeniz. Ve farkındaysanız Beşiktaş ailesi birbiriyle kenetlendikçe ve birbirine düşkünlüğü arttıkça daha fazla büyümektedir. Bu da hepimizi memnun etmekte. Beşiktaşlılık farklılıktır, efendiliktir, mütevazılıktır. Bizi farklı göstermeye çalışıyorlar. Ondan ödün vermememiz lazım. Lütfen sizden ricam mütevazılığınızı kaybetmeyin" şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından Beşiktaşlılar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Bora Sever, Orman’a camdan yapılan siyah-beyaz nazar boncuğu takdim etti. Gecede Orman, taraftarlarla sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Medeni Topaloğlu/İHA)