Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları turnuvalarında dereceye girenlerin ödüllendirildiği tören Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda yapıldı. Törene Kaymakam Mustafa Yiğit, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, okul müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve sporcular katıldı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, 2017- 2018 eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakalarına 8 ilkokul, 29 ortaokul ve 28 lise olmak üzere toplam 65 okuldan 3 bin 493'ü kız lisanslı 5 bin 115 sporcunun katıldığını belirterek, "Müsabakalar boyunca kıyasıya mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyor, sporcu gençlerimize mücadele ruhunu aşılayan ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Amacımız spor kültürünü gelecek nesillere kazandırmak, Ulu Önder Atatürk'ün de dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir" dedi.

 

Konuşmanın ardından futsal, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol karşılaşmalarında küçük erkekler, küçük kızlar, yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorilerinde dereceye giren okul takımlarına ödülleri verildi.