Kent Tarihçisi Hüseyin Çimrin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Kültür Yayınları bünyesinde çıkan 3 kitabı için,  Antalya Kültür Sanat'ta imza günü düzenledi. 
Yeni yayınlanan "Antalya Mutfağı ve Lezzet Ustaları", "Antalya'da Zamanla Kaybolan Meslekler, Esnaflar" ve "Antalya'da Tarihi Camiler, Medreseler, Türbeler, Mezarlıklar ve Kiliseler" kitaplarını imzalayan Hüseyin Çimrin'i ailesi ve dostları yalnız bırakmadı.
Hüseyin Çimrin'in “Kaybolan Meslekler” kitabı, Antalya’da ticaretin, esnafların tarihine ışık tutarken,. Antalya Mutfağı ve Lezzet Ustaları kitabı da, hem yemeklerimizi, hemde lokantaları ile ustalarını anlatıyor. 3'üncü kitabında ise kentte bilmediğimiz camilerin, kiliselerin, yörük mezar taşlarının varlığı ön plana çıkıyor.  
ATSO Başkanı Davut Çetin, kent tarihçisi Hüseyin Çimrin'in kitapları ile Antalya'nın kent kültürünü, gelecek nesillere taşınmasına büyük katkı sağladığını dile getirirken birçok kitabı bulunan Çimrin ise, ilk kez imza günü düzenlediğini belirterek, ATSO Başkanı Davut Çetin'e teşekkür etti.