Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Parklarımızda hem Kemerli hemşehrilerimizi, hem de ilçemize gelen turistleri mutlu edecek düzenlemeler yapıyoruz" dedi.

Kemer Belediyesi tarafından ilçedeki parklarda modernleştirme çalışması yapılıyor. Bu kapsamda Kemer'in çeşitli mahallerinde bulunan 17 park, yeşil alan ve piknik alanlarında yeni düzenlemeler hayata geçirildi. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında birçok parkta ahşap ve plastik oyun grupları, halatlı tırmanma piramidi, ahşap salıncak ve ikili salıncak kuruldu. Çocuklar bu parklarda gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken yetişkinler de unutulmadı. Parklara ve yeşil alanlara yetişkinler için çeşitli spor ve egzersiz aletleri monte edildi. Parklar içinde ferah yürüyüş yolları ve oturma grupları yerleştirildi. Parklardaki mevcut ağaçlar korunarak ve yeni ağaçlar dikilerek yeşil doku da güçlendirildi.

'DAHA MODERN BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'imiz kendi nüfusunun kat kat üzerinde turist ağırlayan bir ilçemiz. Yenilediğimiz parklar ve yeşil alanlar hemşehrilerimize olduğu kadar ilçemize gelen turistlere de hizmet verecek. Bu sezon Kemer'e gelen yerli ve yabancı turistler daha modern bir ilçeyle karşılaşacak. Cennetten bir köşe olan Kemer'imizin güzelliğine güzellik katan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Bu düzenlemelerde hem çocuklarımıza ve hem de yetişkinlerimizin keyif alacağı mekanlar oluşturuyoruz. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

DÜZENLEME YAPILAN PARKLAR

Kemer Merkez Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia Parkı), Merkez Serin Park, Arslanbucak Murat-Nail-Sebahat Çalık Parkı, Arslanbucak Havana-Sabri Anatürk Parkı, Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu yanındaki, Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı, Göynük Yılmaz Türkeri Parkı, Göynük 213 ada yanındaki park, Göynük Yörük Osman Caddesi üzerindeki park, Göynük Şevket Saz Parkı, Göynük Nazif Yalın Parkı, Göynük Kurtuluş Caddesi üzerindeki park, Göynük Aşçılık Okulu yanındaki park, Göynük Bedriye Yalçın Parkı, Göynük Mahallesi Günübirlik Piknik Alanı, Kuzdere Muhtar Yavuz Kayrak Park, Tekirova Atatürk Bulvarı kenarındaki yeşil alan.