Instagram Repost düğmesi geliyor!

Uzun bir süredir neredeyse her Instagram kullanıcısının istediği bir özellik olarak dikkat çeken Repost, halihazırda hem Android için hem de iOS için 3. parti uygulamalarla yapılabiliyor. Instagram’ın bu özelliği Regram adıyla kullanıma sunacağı iddia ediliyor.

Ancak bunu güvenli bulmayan kullanıcılar için durum oldukça zor. Uzun bir süredir beklenen bu özelliğin gelmesi, Instagram kullanıcılarının en çok sevineceği güncelleme olabilir.

Instagram repost

Instagram hikayelere GIF ekleme

Instagram’ın test ettiği özellikler arasında dikkat çeken bir diğer özellik olan hikayelere GIF ekleme, Instagram’ın Snapchat’ı belki de tarihin tozlu sayfalarına gönderecek güncelleme olabilir.

Bu özellikle birlikte ünlü GIF paylaşım sitesi Giphy ile anlaşması beklenen Instagram, paylaştığınız hikayelere GIF eklemenizi ve bu sayede çok daha eğlenceli hikayeler oluşturmanıza olanacak sağlayabilir.

 

Ve diğer yenilikler!

Instagram’ın üzerinde çalıştığı ortaya çıkan diğer yeniliklere baktığımızda Android sürümü için halihazırda indirilmeye açıklan Beta sürümünün iOSiçinde kullanıma sunulacağı görülüyor.

Bunun yanı sıra hikayeler için arşivleme özelliğinin gelecekte kullanıma sunulması bekleniyor. Bu özellikle birlikte paylaştığımız hikayelerimiziuygulamanın kendi içerisinde de saklayabileceğiz.

Instagram yenilikleri bunlarla bitmiyor. Uzun bir süredir test edilen Yakın Arkadaşlar özelliği artık son haline yaklaşmış gibi gözüküyor. Böylece sadece en yakın arkadaşlarınız için gönderi paylaşabiliyor ve onlara kolayca Direct Message gönderebiliyorsunuz.

Instagram’ın üzerinde çalıştığı ortaya çıkan son özellikse WhatsApp’ta paylaş seçeneği olarak görülüyor. Bu özelliğin gelmesi ile birlikte her iki uygulamada birbirleriyle çok daha uyumlu bir şekilde gönderi paylaşma seçeneğini kullanabilecek.

Bu özelliklerin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir bilgi ise maalesef henüz bulunmuyor.

 

 

 

 

 

Kaynak:shiftdelete.com