Soma Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencisi Batuhan’ın okul arkadaşları ve öğretmenleri bugün okul bahçesinde Batuhan için tek yürek oldu. Yaklaşık 450 öğrencisi bulunan Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri vücutlarıyla Batuhan yazarak yanına da kalp kareografisi yaparken, ’tedavi sürecinde tüm kalbimizle yanındayız’ mesajı gönderdi. Batuhan’ın arkadaşlarının sesini duyurmak için Soma Belediyesi ekipleri de drone desteği verdi.

BATUHAN SAĞLIĞINA KAVUŞACAĞI GÜNÜ BEKLİYOR
Soma Zübeyde Hanım İlkokulu’nda 3. sınıf öğrencisi olan Batuhan’daki ani değişikliği ilk olarak 2016 yılının Mart ayında öğretmeni fark etmiş, Batuhan’ın günden güne zayıfladığını fark eden öğretmeni durumu ailesine bildirmişti. Önce Soma’da bir hastaneye giden aile ardından Akhisar, son olarak da Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde oğullarına konulan lösemi hastalığı teşhisiyle yıkılmıştı.
Türkiye genelinde yapılan taramalar sonucunda bir yıl sonra Batuhan’a uygun ilik bulundu. Antalya’da Medical Park Hastanesi’nde ilik nakli için tedaviye alınan Batuhan 18 Ocak’ta ameliyata alınarak ilik nakli gerçekleştirilecek.
Yaşama azmiyle dolu Batuhan’ın yeniden sağlığına kavuşması aşamasında giderleri artan ve maden işçisi olan ailenin maddi durumunun da yetersiz olması nedeniyle okul idaresinin girişimleriyle Soma Kaymakamlığı izniyle başlatılan yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar Halkbank: TR050001200956800001021303 nolu hesaba yardımlarını iletebilecekler.
(İHA)