Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Finike’ye bağlı Ernez Köyü’ne yaptığı ziyarette öncelikle köyde yaşayan vatandaşlarla biraraya gelip, köylülerle samimi sohbetlerde bulunarak istek ve arzularını dinledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, dağ, açık hava ve doğa

Başkan Sarıoğlu vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından Ernez Köyü’nde yaşayıp, vatani görevi sırasında Hakkari Yüksekova/Esendere’de yaralanan Şenol Sarı’yı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, gökyüzü, açık hava ve doğa

Vatandaşların samimiyetle karşıladığı Başkan Sarıoğlu, aynı samimiyeti kendisi de bizzat vatandaşlara gösterdi ve köy halkı tarafından sevgiyle karşılanıp ağırlandı.

Hem davar güdüyor hem ders çalışıyor

Başkan Sarıoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaret esnasında yol kenarında rastladığı bir kız çocuğunu görünce hemen durdu ve yanına gitti. Başkan’ı durduran bu kız çocuğu Semra, bir taraftan çobanlık yaparken bir taraftan da ders çalışıyordu. Sağduyulu Başkan Sarıoğlu, Semra’nın yanına giderek onunla sohbet etti ve sosyal medya da Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda da:

Çobanlık yaparken ders çalışan Semra kızımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’nun 'nun ‘Hem davarı güderiz hem Avrupa'yı yönetiriz’ sözlerini örnek alıyor. Yolun açık ve aydınlık olsun akıllı kardeşim.” İfadeleriyle Semra’ya sevgilerini bir kez daha iletti.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yazı

Başkan Sarıoğlu, Semra’nın yanından ayrıldıktan sonra Ernez Yaylası’nda, Nejdet Azak’ı ziyaret etti ve oradaki çocuklara oyuncak hediye edip, çocuklarla mutluluklarını paylaştı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, dağ, çocuk, açık hava ve doğa

Ernez Köyü’nde kimseyi ayırt edip es geçmeden herkesle sohbet eden ve Ernez’in her köşesine ziyarette bulunan Sarıoğlu, vatandaşlarla mutlu bir günü paylaşıp Ernez’den ayrıldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve açık hava