Kepez Belediyesi, ilçedeki yeni yerleşim yerlerinde eksiklikleri giderilirken, eski mahallelerin tüm altyapıları yenileniyor. 
 Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni oluşan yerleşim yerlerinin altyapı çalışmalarını üstlenirken, bir yandan da eski mahallelerin yol ve kaldırımlarını yeniliyor. Antalya’nın en eski mahallelerinden Fabrikalar’daki asfalt yenileme ve kaldırım çalışmasını ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, işçileri ile el sıkışarak kolaylıklar diledi. Sokakta karşılaştığı vatandaşların tebrik ve teşekkürlerini kabul eden Başkan Tütüncü, mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi.


Modern şehir yapılıyor

 


Fabrikalar Mahallesi’ni Kepez’in merkez mahallelerinden biri olduğunu belirten Tütüncü, buradaki önemli altyapı çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Bununla birlikte de aynı zamanda asfalt yenileme çalışmalarını tamamladıklarını belirten Tütüncü, “Her türlü altyapı tamamlandı. Modern bir şehrin tüm gerekli altyapısı bitti. İmar ile ilgili zaten her türlü sorunu çözülmüştü. Bu başarı hepimizin” diye konuştu.