Ramazan Bayramı'nda vereceği konserlerle en çok kazanan sanatçı unvanını eline alacak olan Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur bir pozla gündeme geldi. 9 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabıdan sütyensiz bir fotoğraf paylaşan Hadise, cesur pozuyla kendisini eleştirenlere cevap verdi.

Hadise, gittiği lüks bir restoranda makyajsız haliyle görüntü verdiği sırada “Bence her kadın kendini makyajlı da makyajsız da sevmeli. Ben kendimi makyajsız çok seviyorum” ifadelerini kullanmıştı. Gazeteci Cengiz Semercioğlu da, Hadise'yi şu sözlerle eleştirmişti:

Biraz özen gösterir insan: Sunset gibi şehrin en iyi restoranlarından birine giderken, gece yemekli organizasyon yaparken biraz özen gösterir insan. Ajda’yı bir gün gördünüz mü bu halde?”

Eleştirilere yanıt verdi: Hadise, bu sözlerin üzerine daha fazla dayanamadı ve sosyal medya hesabından kendisini eleştirenlere yanıt verdi. "Canımız isterse makyajsız düğüne, markete, yemeğe gideriz! Keyfimiz isterse bir daha hiç makyaj yapmayız. Kime ne?" diyen Hadise, şu pozunu paylaştı:

Beğendirmek için yaşamıyoruz: Pozuyla kısa sürede yüzbinlerce beğeni alan Hadise, herkesi makyajsız fotoğraf yüklemeye davet etti. Ünlü sanatçı, "Herkes makyajsız fotoğrafını yüklesin ve kimsenin asla umurunda olmadığını göstersin! Biz kadınlar kendimizi size beğendirmek için yaşamıyoruz. Bunu anlayacaksınız."ifadelerini kullandı.

Destek mesajları aldı: Hadise, bu sözler üzerine birçok kadın takipçisi tarafından destek mesajları aldı.

Hadise kimdir? Hadise Açıkgöz, 1985 yılında Belçika'da dünyaya geldi. Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak büyüdü. 2003 yılında Belçika'da Idool 2003 adlı yarışmaya katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi aldı ve hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.

Eurovision 4.'sü: 2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit oldu. Aynı yıl içerisinde Serdar Ortaç'ın 2008 yazında piyasaya çıkan Nefes albümünde yer alan "Düşman" adlı şarkıda Ortaç'la düet yaptı. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu.

Bu yarışma sayesinde popülerliğini artırdı. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahraman'ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer aldı. 2011'de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?'i yayımladı. Albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" şarkılarına klip çekti. 2014'te Tavsiye albümünü satışa sundu.

5 dil biliyor: Christina Aguilera, Brandy ve Beyoncé gibi isimleri örnek aldığını belirten Hadise, müziğinde etkilendiği sanatçılar arasında Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton, Jamiroquai ve U2'yu saymaktadır. Şarkılarında klasik müzik, rock, soul ve dünya müziklerini harmanlamaya çalıştığını belirtmektedir. Hadise Açıkgöz'ün ana dili Türkçe'nin yanı sıra iyi derecede Felemenkçe, Fransızca, Almanca, ve İngilizce bilmektedir. 

Belçika'nın Hasselt şehrinde pazarlama üzerine lisans yapan Hadise, tüm boş zamanlarını müziğe ayırdığını ve genellikle söz yazıp beste yaptığını beyan etmektedir. Acun Medya'nın projesi ile 2011-2013 Ekim ayından itibaren Show TV'de yayımlanan, ardından sırasıyla Star TV ve Tv8'e geçen ses yarışması O Ses Türkiye'nin jüriliğini yapmaya devam etmektedir.

Kaynak: İnternet Haber