Cenk Tosun : Gaziantepspor'da edinen Cenk Tosun, bedelsiz olarak Beşiktaşa'a geldi. Beşiktaş'ta oynadığı futbol ile herkesin beğenisini kazanıp avrupa devlerinin radarına girmeyi başardı.

Sercan Yıldırım : Bursaspor'un şampiyonluğunda katkısı bir hayli fazla olan Sercan Yıldırım üç büyüklerin dikkatini çekmiş ve Galatasaray'a transfer olmuştur. Galatasaray'da beklentiyi karşılayamayan Yıldırım, şuanda Bursaspor'da kariyerine devam ediyor.

Necip Uysal : Beşitaş'ın altyapısında oynadığı futbolla göz kamaştıran Necip Uysal 2007 sezonunda A takımla antremanlara çıkmaya başlamıştır. Hala aynı takımda olan Uysal, zor maçlarda teknik direktörün sahaya aldığı ilk isimlerdendir.

Hakan Çinemre : Fenerbahçe'de genç yaşına rağmen iyi performans gösterip A takımda da forma giymiş olan Hakan Çinemre bu sezonun başında Göztepe'ye transfer olmuştur.

İsmail Çipe : Oynadığı futbol ile Galatasaray A takımına kadar yükselen oyuncu sonralarda büyük bir düşüşe geçmiştir. Çipe şuanda Karagümrükspor'da forma giymektedir.

Artun Akçakın : Gençlerbirliği'nde bir yıldız doğuyor diye anılan futbolcu kiralık göderildiği takımlarda başarılı olamamıştır. Akçakın şuanda TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da forma giymektedir.

İbrahim Coşkun : Galatasaray'ın U-21 kategorisinde harikalar yaratan futbolcu şuanda belirli bir takımda forma giymemektedir.

Mert Günok : Fenerbahçe'ye Büyük umutlarla gelen Mert, Volkan Demirel'in gerisinde kalmış ve Bursaspor'a transfer olmuştur. Burada da eleşri oklarının hedefinde olan Günok, şuanda Medipol Başakşehir forması altında ter dökmektedir.

Salih Uçan : Fenerbahçe'de oynadığı muhteşem futbol ile Roma'ya kiralanan Salih Uçan, Roma'da oynadığı futbol ile beklenenin altında kalmış ve Fenerbahçe'ye geri dönmüştür. Fenerbahçe'de de durum aynı olunca İsviçre ekiplerinden Sion'da kiralık olarak forma giymeye devam ediyor.

Emre Mor : Nordsjaelland'da oynadığı futbolla dikkat çekerek Borussia Dortmunt'a transfer olan Emre Mor takımda şans bulamamasından ötürü 1 sezon sonra Celta Vigo'ya gönderildi. Şuanda oynadığı maçlarda taraftarların en büyük coşku kaynağı olarak yer alıyor.

Abdülkadir Ömür : Trabzonspor'un altyapısından yükselen Ömür, oynadığı futbol ile takımın yıldızı haline gelip bir çok scout ekiplerinin dikkatini çekmiştir.