Bu kaza Brezilya'dan..........

 

Bu kaza ise Türkiye'den....... 

 

Yaşanan iki kazanın nedeni de aynı. Bakımı yapılmayan araçlardan fırlayan lastikler.

İlk görüntüler Brezilye'dan.Yolda yürüyen çift başlarina gelecekten habersiz sohbet ediyor ve bir anda otomobilden firlayan bir lastik ağaçlarin arasindan firlayarak adamin kafasina sert bir şekilde çarpıyor.

Aldiği darbe ile yere yiğilan adama etraftaki insanlar yardim ediyor. Kısa bir şok yaşayan genç adam neyseki yara almadan kazayı atlatıyor.

Yaşanan ikici kazanın adresi ise Türkiye. Adana'nın Yüreğir ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'da bir eczanede sohbet eden üç kişi içeri giren lastikle neye uğradığını şaşırdı. 

Yolda seyir halindeki bir otomobilin sağ arka tekeri koptu ve savrulan tekerlek, bulvar üzerindeki eczanenin kapısından içeri girerek iş yeri sahibi Abdulkadir Erdeve'yi ziyaret eden İbrahim Obaz ve Volkan Ay'a çarptı.


Bu anlar iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bir otomobilden kopan sağ arka teker ağaca çarparak kapıdan girip masada oturanlara çarpması yer alıyor. 

Brezilya'daki kaza hafif yaralanma ile Adana'daki kaza ise şans eseri yara alınmadan atlatıldı. Kazalarda akıllarda kalan soru ise her yıl muayeneye giren araçların, kontrollerinin kurallara uygun yapılıp yapılmadığı oldu.