1- Saygı görmek

Erkekler, hayatlarındaki kadınlardan en çok saygı ve hürmet görmeyi bekliyor. Çevrenizdeki erkeklere sorup doğruluğunu teyit etmekte özgürsünüz. Erkekler sevgililerine "Bana saygı göstermeni bekliyorum" diye açıkça söylemezler ama bu en çok bekledikleri şeydir. Fikirlerine önem verilmesi, bir şey yapmadan önce onlara akıl danışılması ve nasıl hissettiklerinin sorulması onlara saygı duyduğunuzu gösterir.

2- Takdir edilmek

Takdir edilmek, bir erkek için saygı görmek kadar önemli. Erkekler takdir edilmeye tam anlamıyla tapar ama gönülden yapılması şartıyla. Çünkü erkeklerin samimi bir takdir edilmeyle, komplimanı çok iyi ayırt eder. Yine de, onlarla ne kadar gurur duyduğunuzu ve takdir ettiğinizi ne kadar duyarlarsa o kadar mutlu olurlar.

3- Arkadaşlık

Romantik bir ilişkinin en önemli parçası arkadaşlıktır. Erkekler değer verdikleri kadının arkadaşlığını çok önemser. Tuttuğu takım için beraber tezahürat yapmak, sevdiği diziyi beraber izlemek gibi ufak arkadaşlıklar onlar için çok önemli.


4- Güzellik

Güzellik kraliçesi olmanıza gerek yok ama erkekler beraber oldukları kadınların güzel görünmelerine önem verir. Bu onlar için gurur kaynağıdır desek yeri. Birazcık makyaj, saçınıza göstereceğiniz özen zaten onun gözünde sizi güzellik kraliçesi yapacaktır. Yeter ki bakımlı olun...

5- Güleryüz

Hepimiz beraber olduğumuz kişinin canayakın ve güleryüzlü olmasını istemiyor muyuz? Erkeklerin de istediği pek farklı değil. Elbette her zaman gülmek mümkün değil ama sıcacık bakan bir çift göz erkekleri fethetmeye yeter. Unutmayın, erkekler kendilerine gülümseyen her kızı, onlara aşık sanmıyor mu?

6- Cesaretlendirme

İstisnasız her erkek, cesaretlendirilmeyi sever ve ister. Sanki sürekli maçtaymış gibi bir köşeden ona sürekli tezahürat yapan bir kadına bayılırlar. Doğru olduğunu düşündüğünüz ama çekimser davrandığı her şeyde onu özgürce yüreklendirin. Tek ihtiyacı olan bu.

7- Özgürlük

Her erkek az ya da çok özgürlüğüne düşkündür. Bu onların yalnız olmak istedikleri anlamına gelmiyor. Fakat arada bir şeyleri tek başına yapmaktan hoşlanırlar. Bu gibi durumlarda kendini suçlu hissetmesine neden olmayıp, onu anlamaya çalışmanız ilişkinizi kuvvetlendirir.


8- Destek

Tıpkı bizler gibi erkekler de destek görmeye ihtiyaç duyar. Ufacık bir satranç turnuvası ya da iş konusunda sektör değiştirme bile olabilir, sizin tarafınızdan desteklendiğini görmek onun için paha biçilemezdir. Ona başarılı erkeğin arkasındaki kadın olmaktan mutlu olacağınızı hissettirin. Onun için önemli olan şeyin sizin için de önemli olduğunu gösterin.

 

sonhaber.in