Saraçlar Caddesi’nde bir kafe işletmecisi, 70 liranın sahibini bulmak için güvenlik kamera görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Kafe işletmecisi Ali Tamer Kuday, bir müşterisinin yerde para bulduğunu ve durumu kendisine bildirdiğini söyledi.
Kuday "Dün akşam saatlerinde yoldan geçen bir kişi yerde bir para olduğunu söyledi. Biz de çıktık baktık yerde bir 50 bir de 20 lira olduğunu gördük. Parayı dışarıda uygun bir yere bıraktık. Belki gelir parasını alır diye. Öyle bıraktık durdu. Bir süre sonra başka birileri geldi dışarıda parayı bırakmamamı söylediler. Onlar da yerde gördüğü parayı almadılar" dedi.

"1 MİLYON DA OLSA ALMAYACAĞIZ"
Başından geçen başka bir öyküyü de anlatan Kuday, "5-10 yıl önce 5 lira bulduk. 5 liraya o gün ihtiyacımız var diye aldık. Ama sonra 5 liranın katbekatını kaybettik. Cebimizden başka paralar çıktı. Daha önce buna benzer bir durum daha yaşadık. Yerde destelerle 50 liralık banknotlar gördük. Orada baya yüklü para vardı ama onu da almadık. Bunu almadığımız gibi. Burada 70 lira, 50 lira, 100 lira, 1 milyon da olsa almayacağımızın garantisini verebiliriz" şeklinde konuştu.
(Ergin Yıldız /İHA)