Dünyanın en prestijli futbol kulüplerinden Real Madrid, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de futbol akademisi açacak. Real Madrid Vakfı Futbol Akademisi tarafından 19 Haziran'dan itibaren Regnum Carya'da düzenlenecek eğitimlere 6-17 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

Eylül ayına kadar devam edecek eğitimlerde Real Madrid Akademi'nin antrenörleri haftanın 5 günü akademiye katılan çocuklarla birebir ilgilenecek. Hafta boyunca en fazla 75 çocuğun katılabileceği eğitimler sonrasında katılımcılara Real Madrid Futbol Akademisi diploması verilecek. Genç futbolcular diplomaları ile Real Madrid Akademisi merkezindeki eğitim ve maçlara da katılma hakkı kazanacak.

Regnum Turizm Yönetim Danışmanı Geylan Dursunoğlu, spor turizmini artırmaya yönelik olarak pek çok çalışma yürüttüklerini, futbol akademisinin de bu çalışmalardan biri olduğunu vurguladı. Daha önceki yıllarda Chelsea ile benzer bir işbirliği yaptıklarını hatırlatan Dursunoğlu, "Regnum Carya Golf & SPA Resort, kongreden, tatile, spordan iyi yaşama kadar pek çok alternatifi barındıran bir turizm kompleksidir. İçerisinde 3 profesyonel futbol sahası, tenis sahaları, 2 ayrı golf kulübü bulunan Regnum Carya, spor turizmine kurulduğu günden bu yana özel bir önem veriyor. Pek çok uluslararası önemli spor organizasyonuna, önemli kulüplerin kamp ve antrenmanlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya bu kez geleceğin Ronaldo'larının yetiştirilmesine vesile olacak" dedi.