Döşemealtı Kaymakamlığın öncülüğünde Döşemealtı Belediyesi 3 yıldır sürdürdüğü 7-14 yaş grubundaki çocuklar ve gençler için Yaz Kurslarını bu yılda açıyor. 

 

Yaz Kursları bu yıl; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, bisiklet, badminton, masa tenisi, güreş, halter, tekvando, judo, muhaitai, tiyatro, bilgisayar, halk oyunları, model uçak, yabancı dil, işaret dili, Türkçe, Satranç, resim, gitar, bağlama ve keman branşlarında açılacak.

 

Bin öğrencinin katılması beklenen kurslarda, model uçak ve işaret dili branşları ilk kez bu yıl açılacak. Bu yıl Kur'an Kursları da yaz okulları bünyesinde eğitim verecek. 

 

Sportif faaliyetlerle ilgili kurslar ilçedeki spor kompleklerinde, diğer kurslar ise mahallelere en yakın eğitim merkezlerinde gerçekleştirilecek. 

 

Uzak mahallelerde oturan öğrencilerin ulaşımları da sağlanacak. Kurslar, tüm branşlarda Temmuz'un ilk haftası başlayacak. 

 

Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler, Döşemealtı Belediyesi hizmet binası ile Yeşilbayır Mahallesinde ki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecek. 

 

12 Haziran'da başlayacak kayıtlar 23 Haziranda sona erecek.