Akdeniz Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı bu yıl kapılarını kapattı. Belediye başkanları, başkan yardımcıları, belediye genel sekreterleri, meclis üyeleri ile şehircilik teknolojileri üreten ve ithal eden firmaları bir araya getiren fuar, katılımcılardan tam not alarak sona erdi.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte fuarı gezen Başkan Tütüncü, Kepez’in ihtiyaçlarına cevap verecek yeni hizmet ürünlerini inceledi, diğer belediye yönetimleriyle bir araya gelerek şehir yönetimi konusundaki tecrübeleri paylaştı. 

Kepez’deki büyük kent parklarında engelli ziyaretçilerin ulaşımında kullanılabilecek elektrikli araçları bizzat test eden Tütüncü, fuar ekipleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başarılı bir fuar dönemini tamamladıklarını belirten Tütüncü, fuarın belediyelerin kendi eserlerini, projelerini sergilemek için adeta birbiriyle yarıştıkları bir platform halini aldığını belirtti.

Her yıl bir öncekine göre daha başarılı bir fuar yaptıklarını anlatan Tütüncü, önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımcı beklediklerini söyledi.