Dışişleri Bakanımız ve Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu bayrama kadar süren yoğun diplomasi trafiğinin ardından, bayramda da programının genelini hemşehrilerine ve vatandaşlara ayırarak 7 farklı noktaya gerçekleştirdiği ziyarette 5 binin üzerinde vatandaşla el sıkışarak çalışkanlığından ve vatandaşlara verdiği değerden ödün vermedi.

Bakan Çavuşoğlu bayram sabahı ilk olarak memleketi Alanya’da bayram namazını kıldıktan sonra Alanyalı hemşehrileriyle bayramlaştı. Bayramın birinci günü içerisinde Alanya’dan sonraki durağı ise Antalya’nın Kemer ilçesi oldu.

Çavuşoğlu Kemer’e gerçekleştirdiği bayram ziyareti sırasında, Kemer AK Parti teşkilatıyla ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra, İlçe Başkanlığı görevine yeni başlayan İsmail Selami Minta’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Kemer ziyaretini tamamladıktan sonra ilçeden ayrılan Çavuşoğlu, Antalya’nın yolunu tuttu.

Antalya’da direkt olarak AK Parti teşkilatının bayramlaşma törenine katılan Çavuşoğlu, yol arkadaşları ve Antalyalı vatandaşlarla bayramlaşarak bayramın ilk gününü bu programla bitirdi.

Bayramın ikinci gününe de Antalya AK Parti İl Başkanlığı’nda başlayan Çavuşoğlu, burada ki ziyaret ve bayramlaşmanın ardından ilçe ziyaretleri gerçekleştirmek için yola koyuldu.

İlk durak olarak Kumluca’yı belirleyen Çavuşoğlu, Kumluca’da bulunan hemşehrileri ile bayramlaştıktan sonra tekrar yola koyularak Finike’ye ulaştı. Finike teşkilatını ziyaret etmesinin ardından Finikeli hemşehirileriyle bir araya gelen Çavuşoğlu bayramlaşma merasimini gerçekleştirip Demre’ye doğru yola koyuldu. Demre’de sıcak karşılamanın ardından da hemşehrileriyle bir araya gelip bayramlaşan Çavuşoğlu günün son durağı olarak belirlediği Kaş’a ulaşıp orada bulunan hemşehrileriyle de bayramlaştı.

Bayramın bu iki gününde baş döndüren hareketliliği ve ziyaretleri ile Antalyalı hemşehrilerinin hem gönlünü alan hem de bayramlaşan Çavuşoğlu bu bayramın en çok el sıkışan ismi oldu.