Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı yabancı dizi Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye'nin dün yayınlanan 22. bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Filiz'in annesinin aşık olup çocuklarını terk etmesiyle, Cemil ile evliliğine devam etmek zorunda kalan ve Barış ile yollarını ayıran Filiz'in pişman olması izleyenlerin “Olacak olan buydu, sen yaptın!” gibi yorumlar yapmasına neden oldu. Yaşanan olaylardan sonra Barış'ın Filiz'den vazgeçmiş olması ve kariyerine yönelmesi Barış ve Filiz aşkını çıkmaza soktu. Barış, tesadüfen Yeliz’in organ mafyasına böbreğini çaldırdığı Fikri’nin ameliyatına girmek zorunda kaldı.

Filiz’e bilgi verirken gayet resim ve onu tanımıyormuş gibi davranan Barış’a isyan eden Filiz’e ise izleyenlerden tepki geldi. Filiz’in bu durumdan şikayet etmesine anlam veremeyen izleyenler, bunu Filiz’in kendisinin istediğini düşünüyor.

Barış’ın çok iyi yaptığını ve haklı olduğunu düşünen izleyiciler; “İyi oldu bir bardak soğuk su iç Filiz, Barış’ın üzerine!” gibi yorumlarla Filiz’e olan kızgınlıklarını dile getirdi. “Helal olsun be Barış!” diyerek Barış’ın sonunda Filiz’e davranması gerektiği gibi davrandığını belirten izleyenler bu durumdan oldukça memnun gözüküyor.

 

 

 

 

gecce.com