Kumluca Belediyesi makam odasında imzalanan eğitim işbirliği protokolünü Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin imzaladı. Tarafların görev ve hizmet alanlarına göre yapılacak planlamalar ve sağlanacak mutabakatları içeren protokole göre; eğitim öğretim, eğitim yönetimi, ders dışı etkinlikler (güzel sanatlar ve sportif faaliyetler) sağlık, beslenme, çevreye duyarlılık ve veli destek çalışmaları, fiziki mekanların kullanılması, kültürel yayınlar, Halk Eğitimi Merkezi koordinesinde yürütülecek kurslar ve etkinlikler, Gençlik Meclisi, Okul Meclisi, okul demokrasi bilincine yönelik yürütülen projeler, geziler, deve güreşleri, festivaller, doğa yürüyüşleri, üniversite tanıtım etkinlikleri, konferans, sempozyum ve benzeri etkinlikler, bilimsel içerikli projeler ve ihtiyaç üzerine belirlenecek olan diğer alanlarda iş birliği yapılacak.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, "Kumluca Belediyesi ile kültürel, sportif ve bilimsel alanda işbirliği yapıyorduk. Bundan sonra bu iş birliklerini protokol altına almış olduk. Hayırlı olsun" dedi.

 

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle sosyal, kültürel ve bilimsel alandaki yapacağımız işbirliğini protokol altına aldık. Daha önce bu tür işbirliklerimizi yaparken her defasında ayrı ayrı yazışmalar yapmak zorunda kalıyorduk. Bundan sonra yapacağımız faaliyetlerde evrak takibi yapılarak zaman kaybı yaşanmayacak. Her iki taraf içinde hayırlı olsun" diye konuştu.