Başkan Uysal, her çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde bu hafta, Muratpaşa Belediyesspor'un genç futbolcuları ve teknik kadrosuyla biraraya geldi. Başkan Uysal, nisan ayında Antalya şampiyonluğuna uzanan takımı kutladı. Şimdi önlerinde Burdur'da yarın başlayacak ve 6 Mayıs'a kadar devam edecek Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarının bulunduğunu belirten Başkan Uysal, “Hepinize güveniyor ve başarılar diliyorum"ö dedi.

Türkiye'de sporcu yetiştirmenin şampiyon olmak kadar önemli olduğunu kaydeden Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Biz tüm branşlar için böyle düşünüyor ve uyguluyoruz. Türkiye şampiyonu olan kadın hentbol takımımız bu düşüncemizin en büyük örneği. Sınırsız yabancı hakkı varken kural koyduk ve sadece 3 yabancı oyuncumuz parkede ter döktü. Yeliz, Sevilay ve Yasemin gibi Türk kadın hentbolunun simge isimlerinin yanına genç oyuncularla yola çıktık. Hentbol Kadın Milli takımımız, Muratpaşa Belediyespor forması giyen oyuncularımızdan oluşuyor."

Muratpaşa Belediyespor Başkanı Murat Şimşek ve yöneticilerinin de katıldığı buluşmada, futbolcular ve teknik heyet, şampiyonada Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerinden kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söyledi.

Muratpaşa Belediyespor, Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Muğla Yeni Milasspor, AfjetAfyonspor, Denizli Yeşilköyspor, Isparta Davrazspor ve Konya Ereğlispor'la karşılaşacak.