Finike Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Mehmet Şimşek, Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde derece elde eden kursiyer sporculara ödül verdi.
657'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde minik 1 boyunda 3'üncü olan Salihcan Topçu ve teşvik 1 boyunda 4'üncü olan Ramazan Efe Boztaş, eğitimcileri Sadık Kaynar ile birlikte Finike HEM Müdürü Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.
Finike HEM'de açılan serbest güreş kursunda çalışmalarını sürdüren iki sporcunun elde ettiği başarının kendileri için gurur kaynağı olduğunu söyleyen Mehmet Şimşek, sporcuları kutladı. Başarılarının devamını dileyen Şimşek, sporculara ayakkabı ve tişört hediye etti.
HEM kursunda serbest güreş eğitimi veren Sadık Kaynar ise düzenli çalışmanın sonucunda başarının ortaya çıktığını söyledi. Serbest stil çalışmalarına rağmen yağlı güreş müsabakalarına da katıldıklarını belirten Sadık Kaynar; “Salihcan Topçu ile 2 yıldır çalışıyoruz. Ayrıca Antalya'da birinci, Türkiye'de ise beşincilik dereceleri var. Ramazan Efe Boztaş'la ise henüz üç aydır çalışıyoruz. Yine de Kırkpınar'da, kendi kategorisinde 4'üncü olmayı başardı. Her iki sporcumuzu da tebrik ediyorum" dedi.