Her üç model Android Nougat ve ZenUI kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkarken, ZenFone 4 için Android Oreo güncellemesi geçtiğimiz Aralık ayında yayınlandı.

Asus ZenFone 4 Pro için Oreo güncellemesi çıktı!

Bu kapsamda Zenfone 4 serisinin Oreo güncellemesini alan ikinci modeli ZS551KL model numarasına sahip olan ZenFone 4 Pro oldu. Zenfone 4 Pro için Android Oreo güncellemesi V15.0410.1802.34 sürüm numarası ile geliyor.

Güç tüketimi konusunda iyileştirmelere ev sahipliği yapan güncelleme ile birlikte, cihazın Ayarlar menüsü daha kullanıcı dostu bir hale getiriliyor.

Bunların yanı sıra Android 8.0 ile kullanıma sunulan ve bir uygulama üzerinde çalışılırken küçük bir pencere ile video izlenmesine olanak tanıyan Picture-in-Picture özelliğine ev sahipliği yapan güncelleme, yeni emojiler, gelişmiş pil detayları ve bildirim erteleme gibi onlarca farklı yenilik ile geliyor.

Güncellemenin tüm cihazlara ulaşması yaklaşık 1 hafta sürebilir. Güncelleştirme uyarısını beklemek istemeyen cihaz sahipleri, belirli aralıklar ile Ayarlar > Hakkında > Sistem Güncellemesi bölümünden güncellemeyi kontrol edebilirler.

Kaynak:Shiftdelete.net