Bir kadınını rehin alındığı ihbarı polisi harekete geçirdi ve hazırlıkları yapan özel harekat polisleri, verilen adrese operasyon düzenledi.Olay, dün Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi'nde bir apartmanın 6’ncı katında meydana geldi.

Bir gencin annesinin evde bir kişi tarafından rehin alındığı ihbarında bulunması üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.Kapıyı çalan ekipler sonuç alamayınca özel harekat polisinden destek istendi. Bir ekibin de balkondan girmesi için merdivenli itfaiye çağrıldı.

Çalışmaları meraklı bakışlarla izleyen kalabalığı polis güçlükle dağıttı.Olay yerinin güvenlik şeridiyle kapatılması ve gerekli önlemlerin alınmasının ardından kapı koçbaşı ile kırılarak daireye girildi.

İtfaiyenin merdivenli sepeti ile balkona ilerleyen iki özel harekat polisi ise, dairenin boş çıkmasının ardından geri döndürüldü. Çalışmalar sırasında ihbarı yapan gencin yanlışlıkla eli kesildi ve ambulansta tedaviye alındı.

Dairenin boş çıkmasının ardından ekipler normale döndü. Polis ihbarı yapan gencin ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.