Antalya'nın incisi Kaş'ta bulunan Likya Birliği Meclisi, bir ilke imza attı. Restore edildikten sonra, antik mecliste ilk kez konser düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı eğitmenleri tarafından verilen dev konseri dinlemeye gelenler de eşlik etti. 
 

Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen ilgi gören konseri Kaymakam Bilgihan Bayar'ın yanısıra, belediye meclisi üyeleri, yabancı turistler ve sanatseverler izledi. 7 kişilik koro, toplam 16 Yeşilçam film müziği seslendirildi. Solistler Özel Seven ve Nurşen Kuru, söyledikleri hareketli parçalarla antik meclis binasındaki izleyicileri coşturdu. 
 

 

Kaymakam Bilgihan Bayar, Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva Işkan Işık ile Koro Şefi Ahmet Dağyar'a plaket, sanatçılara da çiçek vererek teşekkür Konseri izleyen Avusturyalı Roswitha Leodolter, sanatçılara teşekkürlerini 


"GERÇEKTEN PATARA'DAKİ BU TARİHİ BİNADA, BU ÇOK GÜZEL KONSERİ İZLEMEKTEN DOLAYI ÇOK HEYECANLANDIM VE MUTLU OLDUM. BU KONSERİ DÜZENLEYENLERE, SANATÇILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BURADAN ÇOK GÜZEL BİR ANIYI MEMLEKETİME GÖTÜRECEĞİM" 

Koro şefi ve tambur sanatçısı Ahmet Dağyar da 2 bin yıllık geçmişi olan bir yapıda, konser vermenin onları heyecanlarını ifade etti.